Skip to main content

De Stichting StöppelKidsRally heeft haar eerste mijlpaal bereikt door in twee weken tijd al 10.000 pk ‘gedoneerd’ te krijgen van enthousiaste eigenaren van moderne/bijzondere sportwagens. De berijders van deze auto’s hebben aangegeven zich graag beschikbaar te stellen voor de eerste StöppelKidsRally, die in nauwe samenspraak met het Deventer Ziekenhuis op 9 juni 2018 georganiseerd zal worden.

De StöppelKids, de chronisch zieke kinderen die in het Deventer Ziekenhuis onder behandeling zijn van een arts/specialist en willen meerijden, kunnen uitkijken naar een mooie rit nu de eerste eigenaren van snelle Porsches, Mercedessen, Ferrari’s, Jaguars, Maserati’s en Nissans zich hebben gemeld.
Ook enkele sponsors en donateurs hebben de eerste, zo noodzakelijke Euro’s, toegezegd aan de organisatie.

Ellis Fleer, woordvoerster van de Stichting StöppelKidsRally, is verheugd met het gedoneerde ‘vermogen’, maar hoopt natuurlijk op meer ondersteuning vanuit bedrijven en particulieren om de StöppelKidsRally in juni te kunnen organiseren. ‘De sponsorpagina op de website van Stichting StöppelKidsRally raakt steeds beter gevuld met bedrijven die één van de sponsorpakketten aanschaffen en ons initiatief van harte ondersteunen. Anderen doen dat in stilte en doneren tussen de € 10 en € 250,- en een item voor de goodie bag of prijsuitreiking! Geïnteresseerden kunnen zich bij ons melden om bij te dragen aan de noodzakelijke fondsen’.

Rik

Author Rik

More posts by Rik