Sponsoren

De Stichting StöppelKidsRally is voor de financiering van haar activiteiten volledig afhankelijk van sponsoren, giften, donaties, subsidies en de bijdragen van het bestuur.

Lees meer…

Sponsoren 2022

[postgallery_image id=”stage_Sponsoren_2022″ data_source=”data-6″ portfolio_categories=”Sponsoren – Goud,Sponsoren – Zilver” timeout=”4″ navigation=”disabled”]

Sponsoren 2019

[postgallery_image id=”stage_Natura” data_source=”data-6″ portfolio_categories=”Sponsoren – Brons,Sponsoren – Natura” timeout=”3″ width=”250″ align=”aligncenter” navigation=”disabled”]

Missie

De Stichting StöppelKidsRally is in het leven geroepen om in 2018 de eerste ‘StöppelKidsRally te organiseren. De StöppelKidsRally wordt georganiseerd in nauwe samenspraak met de kinderafdeling van het Deventer Ziekenhuis en heeft tot doel om (chronisch) zieke kinderen een leuke dag te bezorgen.

Lees meer…

StöppelKidsRally 2022

De voorlopige datum voor de StöppelKidsRally 2022 is zaterdag 11 juni. Helaas hebben wij moeten besluiten om de 2021 editie niet door te laten gaan vanwege de Covid-risico’s waaraan wij niemand willen blootstellen. Spijtig, maar gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop!
De 2022 rit zelf is een eenvoudige fotorit door mooi Overijssel met een actieve taak voor de kinderen, want zij moeten, vanzelfsprekend met steun van de berijder, de supercars aan de hand van foto’s de route laten volgen. En met supercars, bedoelen wij ook supercars, want de berijders van Ferrari’s, Porsche’s, Jaguars etc worden gevraagd om hun auto een dag ter beschikking te stellen van de StöppelKidsRally en de rit met een kind als gast/navigator te rijden.

Lees meer…